Bilverkstad Enköping

Bilskrot med auktoriserad bildemontering •

Om oss

En bilskrot att lita på

När du kontaktar bilverkstad Enköping kan vi hjälpa till med att reparera din bil såväl som att ta hand om ditt gamla fordon när det är uttjänt. Vi på Mercaskroten i Sverige AB har lång erfarenhet av att ta hand om det som går att återvinnas ur gamla bilar före de blir skrotade. Det är bra både för miljön och plånboken! Dessutom har vi samlat på oss ett stort lager av bildelar som möjliggör reparation även av lite mer ovanliga bilmodeller.

En lång erfarenhet av branschen

Vår historia tog sin början under 1980-talet. Då startade vi som en bilverkstad i Enköping med målsättningen att demontera personbilar från Mercedes för att kunna erbjuda välfungerande reservdelar. I dag återvinner Mercaskroten i Sverige AB personbilar oavsett märke och vi fortsätter att erbjuda prisvärda reservdelar, men även helt nya sådana, till våra kunder. Varje år skrotar vi runt 600 fordon och av dem är ungefär 200 av märket Mercedes.

Vi sköter rubbet

Har du en bil som behöver skrotas kan du boka upphämtning av den. Då hämtar vi fordonet och ser till att alla delar som går att återanvända inte går till spillo. Du kan också lämna bilen hos oss själv och få en ersättning.

När du behöver skrota en bil – tveka inte att ta kontakt med oss på Mercaskroten i Sverige AB!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en bilverkstad i Enköping som är specialiserad på reservdelar och att skrota begagnade bilar.

  Adress:
  Magasinsgatan 2
  749 35 Enköping

  Telefon:
  010-4100705

  E-post:
  [email protected]

  Orgnr:
  556634-0815

   

OM OSS

När du söker efter en bilverkstad i Enköping som är speciliserad på reservdelar och att skrota begangnade bilar

Bilverkstadenköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Mercaskroten i Sverige kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Magasinsgatan 2
749 35 Enköping

010-4100705

[email protected]

Orgnr:
556634-0815