Bilverkstad Enköping

Bilskrot med auktoriserad bildemontering •

Skrotning

Om du har ett gammalt fordon som inte längre är kördugligt kan vi på Bilverkstad Enköping ta hand om det. Varje vecka skrotar vi flertalet bilar från olika märken och genom att ge oss uppdraget att ta hand om din gamla bil kan du ge den ett nytt liv. Om du bor i bland annat Stockholm, Bro, Enköping, Bålsta, Tibble, Kungsängen, Spånga, Järfälla, Hässelby, Bromma, Håbo eller på Ekerö hämtar vi din bil utan kostnad och tar den till skrotning.

Vi tar vara på reservdelarna vid bildemontering

När din bil skrotas hos oss ser vi till att ta vara på alla komponenter som kan användas som reservdelar till bil i Enköping. På det sättet är du med och bidrar till att saker återanvänds, vilket är bra för naturen. Om du bor på en av orterna nämnda tidigare går det bra att höra av dig till oss så bokar vi in en snabb upphämtning av fordonet. Bor du på Adelsö eller Munsö tillkommer en mindre kostnad för att vi skall kunna hämta din gamla bil.

Skrotning i Enköping som är flexibel och effektiv

Oberoende av om du behöver reservdelar till bil i Enköping eller om du vill lämna in ett fordon för skrotning besitter vi många nödvändiga kunskaper:

 • Våra anställda känner till olika bilmärken och kan ge en rättvis värdering
 • Eftersom vi skrotar alla märken kan vi även erbjuda reservdelar till de flesta fordon
 • Att få gratis upphämtning av skrotbilen innebär att ni inte behöver planera transporten själva

Vi kan erbjuda billiga reservdelar

Utöver att vi utför skrotning i Enköping köper vi bilar av årsmodell 2003 eller nyare. För att vi skall kunna ge dig ett korrekt pris för fordonet behöver du skicka in några bilder och information om märke, årsmodell samt övergripande skick. När vi återvunnit de delar vi kan kommer vi sedan använda dem till billiga reservdelar som andra kunder kan ha glädje av. På det sättet bidrar vi till att bilindustrin skall vara miljömedveten och ser till att alla delar får användas tills deras fulla kapacitet är utnyttjad.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en bilverkstad i Enköping som är specialiserad på reservdelar och att skrota begagnade bilar.

  Adress:
  Magasinsgatan 2
  749 35 Enköping

  Telefon:
  010-4100705

  E-post:
  [email protected]

  Orgnr:
  556634-0815

   

OM OSS

När du söker efter en bilverkstad i Enköping som är speciliserad på reservdelar och att skrota begangnade bilar

Bilverkstadenköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Mercaskroten i Sverige kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Magasinsgatan 2
749 35 Enköping

010-4100705

[email protected]

Orgnr:
556634-0815